Vind een professional
van gezondheid of welzijn
En houdt zijn beroepsprofiel in uw privéruimte

De Proxi-info diensten

Professionele directory

Het professionele gids Proxi-info, meer dan gegevens. Hij helpt professioneels informatie in verband met hun kwalificatie, hun prestaties, hun uurrosters…
Dankzij My Proxi-Info, gepubliceerde informaties zijn onmidellijk beheerst door de dienstverrichter. Dit staat de regelmatige bijwerking van zijn gegevens toe.

En als een gebruiker de professioneel dat hij zocht gevonden heeft, zal hij hem direct kunnen contacteren dankzij de functie contact per telefoon-op smartphone-of per email.

Wat vind u in de Proxi-info gids?

De gids bevat professioneels actief in de gezondheidssector en het welzijn zoals apotheken, artsen, verplegers, kinésisten, osteopaten, psychologen, homeopaten, diëtisten, logopedisten, tandartsen, pedicuren, podologen, welzijnscenter, SPA,...en ook gegevens over ziekenhuizen, poliklinieken, gespecialiseerde organisaties,...

U ook op Proxi-InfoInschrijving

De interactieve terminal

Proxi-info zal binnekort verkrijgbaar zijn op digitale interactieve terminal, gemakkelijk gebruik, intuïtief, die u de hele tijd lang informeert en die de professionals van gezondheid en welzijn van uw regio op de voorgrond zetten.
Deze terminals zullen zich in apotheken, welzijnscenters, dokterkantoren, wachtzalen bevinden ...

Als houder van een interactieve terminal Proxi-info, zult u bij uw voorlichtingen een informatie dienst voor uw patiënten kunnen bijvoegen.
U zult informatie kunnen doorgeven over uw activiteiten, diensten, producten, nieuwigheden, promoties, ... en evenementen.
U gaat meewerken aan de ontwikkeling van de locale socio-economie en helpen met de relaties tussen nabije patiënten, de professionals van gezondheid en welzijn.

Wordt depositarisContacteer-ons

Het persoonlijk adresboek

Proxi-info geeft elke gebruiker de mogelijkheid, als hij wilt, zich in te schrijven en van een privé ruimte om de informatieve fiche dat hij in de profesionele gids zal gevonden hebben op te slagen.

Het privé adresboek is een plus om het gebruik gemakkelijker te maken.
De gebruiker zal de mogelijkheid krijgen om commentaren en informatie op elke fiche bij te voegen. De gebruiker zal zijn repertorium met de privé gegevens van de personen of organisaties die nuttig voor hem zijn kunnen bijvullen. Daarvoor is het heel gemakkelijk, je moet je gewoon inschrijven en uw adresboek invullen.

Uw contacten beherenInschrijving

De informatiedienst

De informatiedienst helpt professionals hun activiteiten, hun producten en diensten te bevorderen, en hun evenementen, opleidingen en informaties in de gezondsheidssector en welzijnssector te laten kennen.
De informatiedienst geeft u de mogelijkheid om uw promoties en andere voordelen in verband met uw activiteiten aan te kondigen.

Deze diensten "à la carte" geven elke professionele de mogelijkheid de diensten die hij nodig heeft uit te kiezen.
Natuurlijk bent u vrij het plan et de abonnementen die het beste bij uw huidige behoeften passen te kiezen.

Wordt adverteerderContacteer-ons